Doi bărbaţi bănuiţi că ar fi furat peste 400.000 de lei din locuinţa unui cămătar bucureştean au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi suspectaţi că ar fi spart locuinţa unui cămătar bucureştean FOTO Adevărul
Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi suspectaţi că ar fi spart locuinţa unui cămătar bucureştean FOTO Adevărul

Poliţiştii bucureşteni au reţinut vineri doi bărbaţi suspectaţi că ar fi furat 415.000 de lei dintr-o locuinţă din sectorul 6 al Capitalei, care ar aparţine unui cămătar.

Mai exact, poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare, joi, cinci mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Constanţa şi au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 39, respectiv 41 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt din locuinţă, relatează Mediafax.

Cei doi bărbaţi ar fi comis fapta pe 14 mai, arată anchetatorii, care susţin că furtul ar fi fost comis din casa lui Marcel Manea, aflat în atenţia poliţiştilor pentru fapte de cămătărie. Totodată, acesta ar fi desfăşurat relaţii de afaceri cu bănuiţii într-o staţiune din judeţul Constanţa, unde deţine un restaurant.

Ce au depistat poliţiştii în urma percheziţiilor

În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi indisponibilizate în vederea confiscării sumele de 8.200 de euro, aproximativ 27.500 de lei, instrumente şi dispozitive artizanale ce ar fi putut fi folosite la comiterea de infracţiuni precum şi mai multe bunuri despre care există indicii că provin din activităţi ilicite.

Prejudiciul de 415.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 30%.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite