Controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei au fost verificate, joi seara, de poliţiştii bucureşteni, de reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti (ISU) şi de inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă. Au fost date mai multe amenzi în valoare de totală de 11.000 de lei.

În intervalul 20.00 – 22.00, poliţiştii Capitalei au realizat o acţiune preventivă pe linia respectării măsurilor de protecţie împotriva incendiilor dar şi asupra legalităţii ocupării cu forţă de muncă, în trei societăţi comerciale cu obiect de activitate în alimentaţia publică.

În urma controalelor, trei societăţi comerciale din centrul Capitalei, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.

Totodată, poliţiştii Capitalei au efectuat testări asupra modului de intervenţie al reprezentanţilor societăţilor de pază iar specialiştii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au identificat şi verificat un număr de 11 angajaţi ai locaţiilor în cauză.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite