Aproape 30 de kilograme de cocaină, găsite în Constanţa. Valoarea drogurilor se ridică la circa trei milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au confiscat aproape 30 de kilograme de cocaină FOTO Arhivă Adevărul
Procurorii au confiscat aproape 30 de kilograme de cocaină FOTO Arhivă Adevărul

Aproape 30 de kilograme de cocaină au fost găsite de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală în judeţul Constanţa. Valoarea pe piaţă a drogurilor se ridică la trei milioane de euro.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au făcut, vineri, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc.

„Din probele aflate la dosar rezultă că inculpatul K.K.I, cetăţean libanez rezident în România, împreună cu inculpatul A.A, cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină care a fost introdusă pe teritoriul României prin portul Constanţa şi că au întreprins acţiuni în vederea scoaterii din ţară, pe cale maritimă, a unei părţi din droguri, prin acelaşi port, în cursul zilei de 14.02.2014, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent”, se arată într-un comunicat emis luni de procurori.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii au fost prinşi în flagrant, vineri. Valoarea de piaţa a drogurilor se ridică la trei milioane de euro.

În acest caz, procurorii au dispus reţinerea a două persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite