UPDATE VIDEO Cinci români au murit într-un accident rutier în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele cinci persoane care au murit ar fi fost din Polonia
Cele cinci persoane care au murit ar fi fost din Polonia

Cinci cetăţeni români, printre care şi un copil, au murit pe loc într-un accident rutier în Ungaria. Un autocar, un microbuz şi un autoturism s-au lovit în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropiere de oraşul Gyortelek. Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au declarat că victimele n-au avut nicio şansă de supravieţuire.

UPDATE O echipă a consulatului de la Gyula acordă asistenţă de specialitate românilor implicaţi în accidentul rutier produs lângă Gyortelek (Ungaria), a informat, duminică, MAE. Conform MAE, „un autoturism cu numere de înmatriculare poloneze la bordul căruia se aflau cetăţeni români, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un autovehicul care circula regulamentar, iar din spate a fost lovit de un microbuz cu numere de înmatriculare româneşti. În urma impactului, cele 5 persoane aflate în autoturism au decedat".

MAE precizează că pasagerii aflaţi în microbuz au fost accidentaţi uşor, iar persoana care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale a fost deja externată. "Toate persoanele aflate în microbuz se află în acest moment la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi ca martori asupra condiţiilor în care s-a produs accidentul", se mai spune în informarea MAE.

Românii călătoreau într-un autoturism cu numere de înmatriculare de Polonia, care s-a ciocnit cu un autobuz şi cu un microbuz, transmite presa maghiară. 

„Cei cinci români călătoreau într-un autoturism cu numere de Polonia”, transmite MTI. 

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul autoturismului a fost vinovat pentru accident. Acesta ar fi pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, lovind mai întâi un autobuz şi apoi un microbuz. 

Cel puţin patru persoane au fost transportate la spitalul din Mateszalka, potrivit MTI. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite