Articol publicitar

Audionova-15 ani de excelenţă în aparate auditive

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
excelenta1

12 august 1999 - reprezintă o zi importantă în domeniul aparatelor auditive în România, ziua în care Audionova a luat fiinţă, ziua în care a început  adevărata “revoluţie” în lupta contra hipoacuziei.

Misiunea noastra

Milioane de oameni isi traiesc viata “deconectati” de persoanele dragi lor si de lucrurile pe care odata le faceau cu pasiune. Totul se datoreaza faptului ca nu mai aud bine. Dar, nu trebuie sa se intample asa. Refuzam sa acceptam asta. Si suntem constienti ca putem indrepta acest lucru.

Apreciem schimbarea vietii romanilor in bine datorita recuperarii auzului. Am auzit acest lucru de la pacientii nostri, fie ca sunt varstnici sau adolescenti, sau chiar copii- pe toti i-am ajutat sa auda bine.

Totusi, suntem  nemultumiti de acest rezultat. De ce? Pentru ca viziunea noastra este ca putem face mult mai multe pentru a ajuta persoanele cu deficiente de auz.

De fapt, cu ocazia celebrarii celor 15 ani de excelenta in aparate auditive, facem o promisiune: nu ne vom opri pana cand solutiile de auz nu vor deveni la fel de indispensabile si rutiniere precum ochelarii de vedere sau lentillele de contact. De ce  ar trebui sa existe o diferenta intre acestea?

Impreuna cu partenerii nostri- cei mai prestigiosi producatori de aparate auditive, suntem 100 % implicati in lupta impotriva “limitarii” solutiilor profesionale de auz, dorim sa inlaturam toate barierele acestui concept si sa dezvoltam solutii inovative pentru a ajuta pe toata lumea sa se reconecteze la sunetele magice.

Angajament

excelenta2

Suntem implicati in redarea auzului dvs. , iar specialistii acusticieni contribuie cu experienta lor acumulata  si astfel suntem pregatiti sa dezvoltam in permanenta cele mai potrivite solutii de auz pentru dvs. Noi va redam sunetele inconjuratoare, puteti sa auziti din nou  si sa va faceti din nou auziti.

Pasiune si determinare

Suntem  nr. 1 in aparate auditive prin serviciile profesionale si solutiile de auz oferite cu multa grija si atentie pacientilor nostri. Ne imaginam un viitor fara limite, cu provocari continue in domeniul inovatiilor tehnologice de auz. Vom indrazni sa infruntam imposibilul in oferirea celor mai performante solutii de auz.

Suntem obisnuiti sa intelegem fiecare experienta a oamenilor cu deficiente de auz, si sa contribuim la imbunatirea calitatii vietii.

Masuram succesul nostru in functie de impactul pozitiv al tehnologiilor noastre  asupra abilitatii de a comunica si de a trai viata prin sunetele minunate pe care ni le ofera. Acest principiu este cel care ne inspira si ne motiveaza cu adevarat. Aceasta este pasiunea noastra.

excelenta3

Succesul nostru adevarat sunt sutele de mii de oameni care si-au imbunatatit viata prin ceea ce au facut, si in special prin ceea ce am facut noi pt ei- redarea auzului.

42 de centre specializate in toata tara si 7 centre specializate pentru testarea nou-nascutilor

Audionova este cea mai mare retea de aparate auditive din Romania, avand 42 de centre de specialitate in toata tara si 7 centre specializate pentru testarea nou-nascutilor. Reteaua detine specialisti calificaţi, acreditaţi de Ministerul Sanataţii şi Ministerul Educaţiei - tehnicienii acusticieni-audioprotezisti si laboratoare dotate cu aparatura de ultima generatie.

 Toate acestea au ajutat Audionova sa fie lider in domeniul aparatelor auditive din Romania.

De 15 ani va redam auzul prin servicii profesionale,aparate auditive, aparatura de ultima generatie si experti acusticieni

excelenta4

Investim incontinuu in aparatura de ultima generatie pentru ca dvs. sa va simtiti confortaabil pe tot parcursul testarilor. Scopul nostru este sa identificam deficienta auditiva cat mai repede si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu dau rezultate. Specialistii Audionova va consiliaza sa alegeti cea mai potrivita solutie de auz pentru necesitatile dumneavoastra.

Aparate auditive personalizate

La noi gasiti o gama variata de aparate auditive, cele mai avansate la ora actuala din lume, cu design-uri moderne si preturi atractive, deoarece intotdeauna implementam noutatile in domeniu, pentru pacientii nostri.

Aparatele auditive sunt importate de la cei mai prestigiosi producatori din domeniu,  GN ReSound- Danemarca si Phonak- Elvetia ,Beltone-USA, iar calitatea superioara si certificatele de garantie sunt elementele cheie ale acestor dispozitive.

Prin exclusivitatile cu producatorii lideri mondiali in domeniul aparatelor auditive, compania noastra importa o gama larga de proteze auditive in Romania, cu cele mai avansate tehnologii si cu design-uri diverse.

Auz excelent, standarde exceptionale

Cu ajutorul aparaturii audiologice de ultima generatie si a programelor de fitting, tehnicienii acusticieni-audioprotezisti vor personaliza pentru dvs. protezele auditive ce va vor reda auzul. Aparatele auditive Audionova sunt cele mai performante aparate auditive din lume, provenind atat de pe piata europeana cat si din U.S. . Ele contin microprocesoare digitale de sunet de maxima acuratete, microfoane avansate ce reduc zgomotul de fundal amplificand vorbirea, si multe alte caracteristici unice. Aceasta tehnologie este pusa la dispozitia dvs. pentru a putea beneficia de un auz excelent.

Consiliere personala pe tot parcursul

excelenta5

Este important sa stiti ca politica stricta a companiei noastre este profesionalismul fara compromis. Tehnicienii acusticieni audioprotezisti sunt experti in domeniu si ofera tot suportul si sprijinul lor tuturor persoanelor ce le trec pragul.

Tehnicienii acusticieni-audioprotezisti Audionova, sunt incantati sa va insoteasca in aceasta calatorie de la inceputul procesului pana cand problema dvs. va fi rezolvata, iar mai apoi, pe toata durata purtarii aparatelor auditive.

Vom incepe prin testarea auzului, pentru a stabili, dupa caz, necesitatea utilizarii unui aparat auditiv sau posibilitatea remedierii prin tratament medicamentos.

In cazul in care intr-adevar aveti nevoie de o proteza auditiva, o vom personaliza pentru dvs. si va vom fi alaturi chiar si dupa reintoarcerea la rutina obisnuita, deoarece suntem preocupati de auzul dvs. Este important sa stiti ca in spatele aparatului dvs. auditiv se afla cea mai de prestigiu companie din Romania din acest domeniu.
La fiecare aparat auditiv lucreaza 130 specialisti!

De ce sa alegeti Audionova?

Nr. 1 in domeniul aparatelor  auditive din  Romania

Audionova, reteaua numarul 1 din Romania in aparate auditive, a fost si este un sprijin important pentru persoanele purtatoare de aparate auditive. Este o onoare pentru noi sa va fim alaturi si sa punem la dispozitia dvs. servicii profesionale, cele mai bune aparate auditive din Romania, si experienta noastra in domeniul aparatelor auditive

Veti putea din nou sa va bucurati de o discutie cu cei dragi, calm, fara teama, cu zambetul pe buze, stiind ca problema dumneavoastra este rezolvata si ca in sfarsit puteti auzi si intelege din nou, Este minunat sa redescoperi sunetele! Ce poate fi mai frumos?!

Audionova- pasiune, profesionalism si excelenta in domeniul aparatelor auditive

Zilnic, luptam impreuna pentru redarea auzului dvs. Sute de pacienti ne trec pragul cu speranta ca astazi va fi o zi in care aud cele mai incantatoare sunete. Suntem mandri de realizarile noastre si daruim pacientilor nostri sansa la o viata mai buna!

excelenta6

 Datorita experientei de 15 ani si in urma colaborarii exclusive cu cei mai renumiti producatori din domeniu, ne aflam in pozitia in care putem oferi clientilor nostri aparate auditive la preturi accesibile si promotii atractive.


Impreuna va putem reda placerea vietii!

La multi ani, Audionova!

Ramona Milstin- Director General Adjunct Audionova

                              Vicepresedinte Asociatia Europeana a Acusticienilor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite