Angajat Pro Tv, dus la spital după ce a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatul postului de televiziune a fost dus la spital FOTO Arhivă Adevărul
Angajatul postului de televiziune a fost dus la spital FOTO Arhivă Adevărul

Un angajat al Departamentului Sport al ProTv a fost dus la Spitalul de Urgenţă Pantelimon din Capitală după ce a fost înjunghiat, luni după-amiază, chiar în faţa sediului postului de televiziune. Starea de sănătate a bărbatului de 30 de ani este stabilă, acesta fiind trimis acasă după ce medicii i-au tratat rana. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Potrivit Poliţiei Capitalei, victima se numeşte Alin Ştefan Floroiu, în vârstă de 31 de ani, şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV. 

Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”. „Tânărul, care are 30 de ani, a fost adus de urgenţă la noi în spital. Starea lui de sănătate este stabilă, a fost înjunghiat în coapsă”, a declarat Mitoiu Fiorella, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală, adăugând că medicii au stabilit să îi dea drumul acasă după ce i-au făcut un set de analize şi toate investigaţiile necesare.

Poliţiştii Secţiei 8 au declanşat o anchetă şi încearcă identificarea şi prinderea agresorului.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite