Vizită cu ghidaj gratuit, sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă al României. Cei care trec pragul muzeului plătesc doar taxa de intrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizita cu ghidaj gratuit va avea loc sâmbătă FOTO MNAR
Vizita cu ghidaj gratuit va avea loc sâmbătă FOTO MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României găzduieşte sâmbătă, 11 ianuarie, o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia  Imagini din Marea Britanie. 100 de ani de artă a peisajului din Colecţia British Council .

Reprezentanţii muzeului au anunţat că vizitatorii vor plăti, sâmbătă, doar biletul de intrare în expoziţie, fără taxa de ghidaj obişnuită. Preţul unui bilet întreg este de zece lei, în timp ce pentru un bilet redus vizitatorii plătesc cu cinci lei mai puţin. Cei care vor să se bucure de vizita cu ghidaj gratuit trebuie să se programeze telefonic la numărul 021.314.81.19 sau prin e-mail la adresa programari@art.museum.ro.

Expoziţia Imagini din Marea Britanie cuprinde 57 de lucrări din Colecţia British Council şi prezintă o imagine complexă a peisajului insular sub diversele lui aspecte rurale şi urbane.

Aceasta este structurată în patru secţiuni- oraşul, industrialul, ruralul şi ţărmul- şi oferă publicului o perspectivă unică asupra peisajului britanic văzut prin ochii artiştilor englezi de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi până în zilele noastre. Totodată, operele grupate în această formulă recumpun o hartă subiectivă a Marii Britanii.

   
Expoziţia rămâne deschisă la Muzeul Naţional de Artă al României până pe 19 ianuarie 2014.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite