Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, nu e de acord cu redeschiderea parcurilor în Sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia primarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, de a redeschide parcurile nu reprezintă punctul de vedere al autorităţilor naţionale şi decizia comună luată de toate primăriile Capitalei, fiind o decizie personală, a declarat, sâmbătă, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, la Digi24.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul municipiului Bucureşti, a declarat sâmbătă, la Digi 24, că este contrariat de felul în care primarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a luat decizia de a redeschide parcurile în detrimentul programului de măsuri emis de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 

„Eu, personal, nu sunt nemulţumit de o acţiune individuală a domnului Popescu. Eu sunt nemulţumit şi contrariat de modul în care domnul Popescu a înţeles să aplice o decizie personală în detrimentul unui program de măsuri care sunt de evidenţă publică şi sunt gestionate şi obligatorii atâta timp cât au fost emise de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care reglementează în mod clar modul în care trebuie împreună să respectăm regulile de distanţare socială şi de izolare pentru a evita contaminarea comunitară, lucru care eu cred că nu avea elemente care nu puteau fi încălcate prin această decizie”, a spus Bădulescu. 

Viceprimarul a adăugat că decizia primarului sectorului 2 vine în răspăr cu hotărârea luată de Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei care era în concordanţă cu planul de măsuri al Comitetului Naţional.  

„Rog cetăţenii Sectorului 2 să înţeleagă că această măsură este o expresie a voinţei domnului Popescu şi nu reprezintă punctul de vedere al autorităţilor naţionale şi cele locale”, a  mai declarat Aurelian Bădulescu. 

Sâmbătă, Primăria Sectorului 2 a redeschis parcurile, motivând alegerea prin faptul că i-ar proteja pe cetăţenii care ies la alergat printre maşini. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite