Trei consilieri generali au fost excluşi din PDL, în timp ce alţi trei consilieri PP-DD au anunţat că de ieri sunt independenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
consiliul general foto adv

Trei consilieri din Consiliul General al Municipiulu Bucureşti (CGMB) vor fi excluşi din PDL, după ce aceştia nu au participat de mai multe ori la şedinţele de grup, după cum au anunţat reprezentanţii grupului parlamentar din CGMB. De asemenea, trei consilieri generali au anunţat înainte de începerea şedinţei că vor să devină independenţi.

Silviu Văduva, liderul consilierilor generali PDL, a declarat că trei consilieri din PDL vor fi excluşi, întrucât nu s-au prezentat de nenumărate ori la şedinţele de grup.  Consilierii excluşi din PDL sunt Virginia Mihailovici, Gabriel Pîrvu şi Cristian Ţugurel. 

De asemenea, înainte de începere şedinţei de astăzi, trei consilieri generali au anunţat că, din 3septembrie, ca urmare a ordonanţei care permite migraţia aleşilor locali, sunt independenţi. Este vorba despre consilierii generali Richard Vicenţiu Radu Iulia Zorkoczy şi Horaţiu Panaitescu, toţi de la PP-DD.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite