Studenta din Regie care s-a întors recent din Italia nu are coronavirus UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia cu suspiciune de coronavirus a fost transportată la Institutul Matei Balş pentru efectuarea testelor. FOTO Inquam Photos / Virgil Simonescu
Femeia cu suspiciune de coronavirus a fost transportată la Institutul Matei Balş pentru efectuarea testelor. FOTO Inquam Photos / Virgil Simonescu

O studentă de 22 de ani, recent întoarsă din Italia şi care acuză dureri de gât, a fost preluată din Campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi transportată, duminică seară, la Institutul „Matei Balş”.

UPDATE 11.20 Rezultatul testului este negativ: studenta nu este infectată cu coronavirus

UPDATE 00:30 

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a menţionat în conferinţa de presă susţinută duminică seară, că rezultatul testării „va fi gata în câteva ore, durează cam 3 ore”. 

***

„O femeie care s-a întors din Italia şi acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. 

Pacienta a fost transportată cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus”, a transmis, duminică seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că, deocamdată, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară.

În Bucureşti au fost deja confirmate două cazuri de infectare cu COVID-19.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite