Servicii sociale pentru persoanele fără adăpost, în Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele fără adăpost de pe raza Sectorului 1 beneficiează de serviciile sociale oferite de Primăria Sectorului 1
Persoanele fără adăpost de pe raza Sectorului 1 beneficiează de serviciile sociale oferite de Primăria Sectorului 1

Persoanele fără adăpost din Sectorul 1 beneficiază fără restricţii în toată perioada cu temperaturi scăzute de serviciile sociale oferite de centrele de specialitate din această zonă administrativă, anuţă administraţia locală.

Poliţiştii locali vor patrula în această perioadă pe străzile Sectorului 1 pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute.

Persoanele adulte sunt transportate la Complexul de Servicii Sociale Odăi (Şos. Odăi nr. 3-5), copiii sunt duşi la Centrul de Plasament Pinocchio (Bd. Luptătorilor nr. 40), iar mamele cu copii sunt găzduite în centrele maternale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

La data transmiterii acestui comunicat în Complexul de Servicii Sociale Odăi erau găzduite 19  persoane fără adăpost. În aceste centre, persoanele găzduite beneficiază de hrană, igienă personală, precum şi de îngrijire medicală de specialitate. 

În plus, persoanele fără adăpost care nu realizează niciun venit şi care au domiciliul în Sectorul 1 sunt luate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi consiliate în vederea prevenirii excluziunii sociale.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite