Semafoarele din Bucureşti vor fi reparate şi modernizate. Proiectul costă circa 16 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să contracteze servicii de mentenanţă, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor şi echipamentelor pentru managementul traficului rutier din Capitală. Valoarea proiectului este estimată la 71,1 milioane lei (16,1 milioane euro), inclusiv TVA.

Proiectul vizează asigurarea funcţionării optime a instalaţiilor de semaforizare din Bucureşti, iar serviciile vor fi contractate printr-un acord-cadru care se întinde pe o durată de trei ani, scrie Mediafax. Contractul este estimat la 57,3 milioane lei fără TVA, bani care vor fi asiguraţi din bugetul local.

În cadrul proiectului va fi inclusă, printre altele, şi instalarea de echipamente video, de comunicaţii şi de procesare a informaţiilor.

Furnizorii acestor servicii vor fi selectaţi prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 20 octombrie.

Citeşte şi:

Fântânile care îl făceau mândru pe Ceauşescu au fost modernizate. Acestea vor fi inaugurate în această lună, când Bucureştiul împlineşte 555 de ani

FOTO Cum îşi pun bucureştenii viaţa în pericol zi de zi: indicatoare ascunse printre pomi, treceri de pietoni invizibile şi marcaje rutiere şterse

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite