Se aplică tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali, în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se aplică tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali
Se aplică tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali

Începând de ieri, 8 septembrie, şi până pe 12 septembrie, Centrul de Protecţie a Plantelor efectuează tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali (acarieni, molii, viespi, omizi, mană) în sectorul 6 al Capitalei.

Alte acţiuni asemănătoare se vor mai desfăşura şi în perioadele 15- 19 septembrie şi 22-26 septembrie. Stropirile se vor face în parcuri şi aliniamentele stradale, unde se află arborii afectaţi de dăunători, conform avertizărilor transmise de Primăria Sectorului 6 către Centrul de Protecţie a Plantelor.

„În scopul prevenirii accidentelor nedorite Biroul de Control Sanitar Veterinar şi Fitosanitar din cadrul Primăriei Sectorului 6 atenţionează deţinătorii de animale şi apicultorii să adopte măsurile adecvate de protecţie.Ţinând cont de toxicitatea pesticidelor utilizate, se recomandă ca în cazul de contact accidental uman sau animal cu aceste substanţe să se solicite asistenţă medicală de specialitate“, anunaţă reprezentanţii autorităţii locale.

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta Centrul de Protecţie a Plantelor Bucureşti la numărul de telefon: 021/413.53.40.

Citeşte şi:

De ce unele persoane nu sunt muşcate de ţânţari

Truc anti-ţânţari: invenţia care omoară ţânţarii din preajma casei pe timp de vară 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite