S-a dat startul la distracţia acvatică. Unde se bălăcesc bucureştenii vara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divertiland este cel mai mare parc de distracţii din ţară FOTO Divertiland
Divertiland este cel mai mare parc de distracţii din ţară FOTO Divertiland

Vara şi-a intrat în drepturi în Capitală de câteva zile, iar meteorologii au anunţat că vremea va fi în continuare caldă. „Adevărul“ vă prezintă oferta de bălăceală din acest sezon şi preţurile de la ştrandurile şi piscinele din oraş.

Sezonul acesta, startul la distracţia acvatică a fost dat de Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România. Acesta şi-a deschis porţile la sfârşitul lunii trecute, iar bucureştenii care vor să îşi petreacă o zi la Divertiland trebuie să scoată din buzunar 50 de lei pentru un bilet de intrare în timpul săptămânii şi 80 de lei pentru un bilet în weekend.

divertiland foto divertiland

Parcul de distracţii Divertiland FOTO Divertiland 

De asemenea, cei care vor trece pragul parcului de distracţii vor putea să se relaxeze şi să mănânce la una dintre terasele amenajate chiar în parcul Divertiland.

Tineretului, cel mai scump ştrand

Printre ştrandurile şi piscinele care şi-au deschis porţile în acest sezon estival se numără şi ştrandul Tineretului din Capitală. Preţul unui bilet de intrare în timpul săptămânii este 20 de lei, în timp ce în weekend cei dornici de bălăceală trebuie să scoată din buzunar cu 10 lei mai mult.

Şi ştrandul Berceni a dat startul distracţiei în această vară şi îi întâmpină pe vizitatori cu două bazine disponibile. Cei care aleg să îşi petreacă timpul liber aici sunt nevoiţi să scoată din buzunar 10 lei pentru un bilet valabil în timpul săptămânii şi 12 lei pentru un bilet de intrare în weekend.

berceni strand

Reprezentanţii ştrandului Cara susţin că deşi au deschis porţile pentru bucureşteni, aceştia nu se pot bucura momentan de foarte multe facilităţi.

„Avem deschis doar un bazin şi cei care vin se pot bucura mai mult de plajă. O să le deschidem pe celelalte când e vremea mai frumoasă, acum dacă plouă se înverzeşte tot bazinul“, explică angajaţii ştrandului. Preţul unui bilet de intrare aici este 10 lei în timpul săptămânii şi cu 5 lei mai mult în weekend.

Water Park se deschide vineri

Un alt punct fierbinte de pe harta distracţiei din această vară, Water Park, îşi deschide porţile spre sfârşitul acestei săptămânii. Reprezentanţii parcului acvatic au declarat, pentru Adevărul, că porţile se vor deschide pentru vizitatori vineri.

water park

Water Park îşi deschide porţile vineri FOTO Arhivă Click!

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite