Revelioane şi Vanghelioane. Anastacia şi David Bisbal la Romexpo, finaliştii de la Vocea României în Piaţa Revoluţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
revelion 2013 adevarul

Pieţele Constituţiei şi Revoluţiei au fost deja rezervate de Primăria Capitalei şi, respectiv, PRO TV pentru petrecerile tradiţionale de Revelion. Primarul sectorului 5 organizează anul acesta două Vanghelioane: unul la Romexpo şi unul în stradă, la Sebastian.

Primăria condusă de Sorin Oprescu organizează şi anul acesta, prin ArCub, o megapetrecere în Piaţa Constituţiei. Distracţia va începe la ora 19.30 şi se va încheia la ora 1.00. Pentru că bugetul este de criză, anul acesta, pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca doar artişti autohtoni. Concertele încep cu Antract, Lotus şi Cristi Minculescu, Direcţia 5, VUNK şi Antonia, iar de la ora 22.00, urcă pe scenă Horia Brenciu Orchestra cu invitaţii săi speciali: Lora, Nelu Ploiesteanu, Corina, Guess Who, Grasu XXL. La trecerea dintre ani, la ora 00.00, va fi focul de artificii, iar apoi atmosfera va fi încinsă de Voltaj.

Finaliştii de la „Vocea României“, la „Supervelion“

Şi Pro TV-ul continuă tradiţia Revelioanelor în Piaţa Revoluţiei. Gazda evenimentului va fi şi în acest an George Vintilă alături de DJ Marius Onuc şi Mădălina Vintilă. Cheful din faţa Ateneului va începe la ora 21.45. Prima petrecere după sfârşitul lumii, „Supervelionul Pro FM“, va reuni artişti ca Loredana, Connect-R, Smiley, Lotus şi Cristi Minculescu, Anya, dar şi trupa Lala Band. Tot la Revelionul Pro TV vor concerta şi finaliştii „Vocea României“.

Vanghelie - două Revelioane

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, rupe tiparele şi pregăteşte nu unul, ci două Revelioane. Unul va fi cel de-al zecelea Vanghelion, de la Romexpo, unde sunt aşteptaţi aproape 7.000 de participanţi.

Marian Vanghelie spune a luat decizia de a organiza ediţia aniversară a Vanghelionului, după ce a primit mai multe mesaje de la oameni care îi cereau bilete şi care îi spuneau că petrecerea organizată de el este pentru ei singura posibilitate de a se distra în noaptea dintre ani cu mare fast şi, totodată, cu bani puţini.

Anul acesta, Marian Vanghelie promite că petrecăreţii de la Romexpo vor avea parte de foarte multe surprize şi premii, iar atmosfera va fi întreţinută de solişti consacraţi ca Smiley, Loredana, Direcţia 5, Bere Gratis, Antonia, Voltaj, Alex Velea, Ruby, Connect-R, Lora, Andreea Bănica, Radio Killer, Corina, Ştefan Bănică Jr., dar şi alţi invitaţi-surpriză.
Nici anul acesta, de la Vanghelion nu lipsesc invitaţii din străinătate. Astfel, pe scena de la Romexpo vor urca Anastacia şi David Bisbal.
Preţul unui bilet nu a fost încă stabilit cu exactitate, dar este estimat undeva între 100 şi 120 de lei. Anul trecut, preţul unui bilet a fost de 150 de lei pentru tineri şi doar 30 de lei pentru pensionari.
A doua petrecere a lui Vanghelie va avea loc în stradă, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, între orele 19.00 şi 1.00, iar intrarea va fi liberă. În zonă, va fi montată o scenă pe care vor cânta o parte dintre artiştii de la Vanghelionul de la Romexpo. Pe durata petrecerii, circulaţia în zonă va fi oprită.

Acrobaţie şi lasere, în sectorul 6

Pe lângă Revelionul lui Oprescu, din Piaţa Constituţiei, Revelionul Pro TV, din Piaţa Revoluţiei, şi cele două Vanghelioane, şi alte primării de sector au pus la cale petreceri în stradă pentru noaptea dintre ani. Primăria Sectorului 6 şi-a propus să-i scoată pe bucureşteni în stradă la un chef organizat în parcarea Plaza România.

Atmosfera va fi întreţinută de unii dintre cei mai ascultaţi DJ-i şi solişti ai momentului, vor putea fi urmărite spectacole de acrobaţie şi de lasere. Astfel, în ultima zi a anului, de la ora 20.00, vor urca pe scena din parcarea mall-ului din sectorul 6 Şuie Paparude, Guess Who, Raku, Grasu XXL, DJ Vasile şi DJ Gojira.
Aproape de miezul nopţii, opt acrobaţi susţinuţi de corzi, membri ai trupei „Xtreme“, îi vor ţine cu sufletul la gură pe cei prezenţi. Cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an, pe clădirea Anchor Plaza va fi proiectată numărătoarea inversă, iar la ora 00.00, acrobaţii vor aprinde artificiile, din aer.

Concerte şi în sectorul 3

Şi primăria lui Robert Negoiţă organizează o petrecere de Revelion, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza“ (fostul IOR) din sectorul 3, în zona intrării principale, la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac. Astfel, de la ora 20.00, pe scena din IOR vor urca Bere Gratis, VANK, HiQ, Trupa Veche, Proconsul şi Narcisa Suciu. Concertele vor fi însoţite de un spectacol de lasere şi lumini, iar la miezul nopţii vor fi focuri de artificii. Intrarea este liberă

Revelion la Turnul de Artă

Cei care doresc un Revelion aparte, pot merge la Turnul de Apă din cartierul Pantelimon, proaspăt renovat de Asociaţia „Make a Point“. Inaugurarea lucrării propuse de artistul româno-libanez Daniel Georges se va face la miezul nopţii, iar yMake a Point“ face cinste cu mâncare şi băutură, muzică şi program artistic. De asemenea, cei care vin pot vedea şi o expoziţie de 20 de lucrări ale artiştilor care au dorit să-l picteze. Expoziţia este găzduită atât în interiorul turnului, pe cilindri, cât şi în sediul „Make a Point“, din incinta fostei Postăvării Române (Şos. Morarilor nr.1, sector 2).

Bucatele servite vor fi tradiţionale, dar vor avea şi o particularitate: vor celebra Turnul prin forma verticală în care vor fi expuse.

Petrecerea va începe la ora 22.00 şi se va încheia pe la 5 dimineaţa, după ce se vor fi consumat toate bucatele în formă de turnuleţ, iar ultimul strop de vin de Prahova se va fi scurs în ultimul pahar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite