RADET începe probele „la cald“ în tot Bucureştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti au anunţat că miercuri, 22 octombrie, încep probele la cald în sistemul centralizat de încălzire din Capitală. Astfel, probele vor fi efectuate timp de trei zile în toate sectoarele din Bucureşti.

Reprezentanţii RADET au anunţat că probele care vor începe miercuri, 22 octombrie, se vor desfăşura timp de trei zile, perioadă în care se va face şi echilibrarea sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice.  Procedurile de încărcare „la cald“ a instalaţiilor au loc în toate cele şase sectoare ale Capitalei.

„Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici. La momentul întrunirii acestor condiţii, RADET Bucureşti începe furnizarea căldurii, anunţă reprezentanţii regiei.

De asemenea, conducerea RADET cere asociaţiilor de proprietari să verifice poziţia vanelor la intrarea agentului termic în imobil. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite