Prelungirea autorizaţiilor de taxi se poate face până la sfârşitul acestei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prelungirea autorizaţiei de taxi poate fi făcută până la sfârşitul acestei luni FOTO Arhivă
Prelungirea autorizaţiei de taxi poate fi făcută până la sfârşitul acestei luni FOTO Arhivă

Cei care vor să îşi prelungească autorizaţia de taxi pot depune cereri până la sfârşitul lunii februarie, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

„Dintr-un total de 7.400 de autorizaţii supuse vizării în această perioada, începând cu data de 3.11.2014, au fost depuse documentaţii de prelungire a circa 5.000 de autorizaţii. Dintre acestea, până în momentul de faţă, au fost prelucrate 4.700, aproximativ 2.150 fiind documentaţii complete, iar pentru restul au fost transmise către operatori solicitări de completare a documentaţiilor“, anunţă reprezentanţii municipalităţii.

Data limită pentru depunerea cererilor de prelungire a autorizaţiilor taxi, însoţite de documentaţia aferenta, este 28.02.2015

Pentru că pe 28.02.2015 este o zi nelucrătoare, respectiv sâmbătă, ghişeul de primiri autorizaţii va avea program normal, de zi lucrătoare, fiind deschis până la ora 16.30 (Registratura PMB din bulevadrul Regina Elisabeta nr.42).

Începând cu data de 02.03.2015 va fi demarată procedura de eliberare a autorizaţiilor prelungite, în conformitate cu un program ce va fi afişat pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti.

„În vederea ridicării noii autorizaţii, operatorii de taxi trebuie să se prezinte cu autorizaţia care expiră în original şi cu documentele următoare în copie şi în original: talonul maşinii (ITP taxi), asigurare persoane şi bagaje, agreerea maşinii“, au mai precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Pe aceeaşi temă:

Google vrea să lanseze propria sa flotă de taxiuri conectate

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite