FOTO Cel mai scump apartament din România, un penthouse situat lângă Parcul Herăstrău din Capitală, costă 2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai scump apartament scos la vânzare în şase dintre cele mai importante oraşe ale ţării se află în Capitală. Este vorba despre un penthouse cu şase camere, situat lângă Parcul Herăstrău, care costă două milioane de euro.

În Capitală se află cel mai scump apartament scos la vânzare în acest moment, fiind vorba despre un penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău, potrivit imobiliare.ro, citat de Mediafax.

Locuinţa are şase camere şi o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi, având mai multe terase, cu o suprafaţă cumulată de 140 de metri pătraţi. Preţul penthouse-ului este de două milioane de euro, în această sumă fiind incluse şi două locuri de parcare în subteran.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai scumpe apartamente scoase la vânzare se situează tot un penthouse din zona Herăstrău, disponibil însă spre vânzare pentru suma de 1,65 milioane de euro.

Apartamentul face parte dintr-un bloc construit în 2007, are vedere spre cel mai mare parc al Bucureştiului şi dispune de o suprafaţă utilă totală de 450 de metri pătraţi. Spaţiul interior este împărţit în patru camere (living şi trei dormitoare), plus dependinţe.

image
image


Penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău SURSĂ Imagini: imobiliare.ro

image

Tot în zona de nord a Bucureştiului, un penthouse finalizat anul trecut are un preţ de 1,6 milioane de euro, proprietatea făcând parte dintr-un bloc cu cinci nivele. Acesta are patru camere şi o suprafaţă utilă de aproximativ 217 metri pătraţi.

Situat la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje, un apartament cu vedere spre Lacul Floreasca, dar şi spre Parcul Herăstrău, poate fi achiziţionat cu 1,5 milioane de euro. Proprietatea are o suprafaţă utilă de 290 de metri pătraţi, la care se adaugă terasele cu o suprafaţă cumulată de peste 200 de metri pătraţi. Împreună cu apartamentul pot fi achiziţionate şi două locuri de parcare, la un preţ individual de 15.000 de euro (plus TVA).

Pe aceeaşi temă:

Vezi cum arată resedinţa de lux preşedintelui Ucrainei

Cum ne batem joc de patrimoniul ţării: Moara lui Assan – „asasinată“ de rechini imobiliari, conacul Krupenschi din Neamţ – mistuit de un chiştoc

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite