O tânără a murit după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a face un selfie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de aproximativ 20 de ani a murit după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren. Întâmplarea tragică a avut loc vineri. Probabil aceasta se urcase pe tren pentru a-şi face poze.

Incidentul a avut loc pe Strada Marmurei. S-a produs un arc electric, iar fata nu a mai avut nicio şansă, arată reprezentanţii Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă.

Cazul acesta nu este unul singular însă. Miercuri, un băiat de 15 ani a ars de viu în gara din Buzău, după un selfie pe vagonul de tren. Acesta s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon pentru un selfie. Adolescentul a suferit arsuri pe aproape tot corpul. A fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, conform observator.tv.

La începutul lunii martie, un alt copil, un elev în vârstă 12 ani din Constanţa, s-a electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren pentru a face selfie-uri. Micuţul, cu arsuri pe 80 la sută din corp, a fost intubat şi dus la spital, unde s-a stabilit apoi să fie transferat la Bucureşti, conform digi24.ro.

În octombrie 2018, un alt caz a avut loc în  un tânăr de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru un selfie şi a murit electrocutat. Prietenul lui, în vârstă de 24 de ani a scăpat cu viaţă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite