Mişcare în aer liber, în fiecare zi de luni, în Parcul Plumbuita, din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi la o oră întreagă de gimnastică, în fiecare luni, de la ora 09.00, în Parcul Plumbuita, din Capitală. "Bucură-te de viaţă, alege mişcarea în aer liber !" este proiectul iniţiat de Primăria Sectorului 2, care vizează menţinerea unei minţi sănătoase într-un corp sănătos.

Demarată deja de trei săptămâni, acţiunea Primăriei Sectorului 2 s-a bucurat de un real succes, adunând în Parcul Plumbuita peste 300 de bucureşteni, dintre care un procent considerabil de persoane de vârsta a III-a.

"Bucură-te de viaţă, alege mişcarea în aer liber !" constă într-o oră de sport ce se desfăşoară în Parcul Plumbuita din Capitală, în fiecare zi de luni, începând cu ora 09.00. Aşadar, toţi bucureştenii care doresc menţinerea sănătăţii fizice şi psihice sunt aşteptaţi la o lecţie de gimnastică în aer liber.

Studiile arată că alimentaţia necorespăunzătoare şi lipsa sportului generează o creştere a masei corporale, iar cifrele cu privire la acest aspect sunt îngrijorătoare la nivel mondial.

Pe aceeaşi temă:

Nadia Comăneci deschide Şcoala de vară MiniMe: copiii sunt invitaţi să facă mişcare trei ore pe zi, în module de o săptămână

Marşul Sănătăţii cu Bicicletele. Mişcare Antifumat Constanţa - Mamaia 2013

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite