„Grădiniţa de vară“ , locul în care pot fi lăsaţi micuţii din sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor urma programa grădiniţei FOTO Arhiva Adevărul
Copiii vor urma programa grădiniţei FOTO Arhiva Adevărul

Primăria Sectorului 1 a anunţat redeschiderea „Grădiniţei de vară“ , pentru al cincilea an consecutiv, program care vine în sprijinul părinţilor şi al copiilor. Unitatea de învăţământ va fi deschisă pe tot parcursul verii, în program fiind înscrişi peste 200 de micuţi.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 au decis ca Grădiniţa numărul 206 să rămână deschisă pe toată durate verii. La această unitate de învăţământ, micuţii vor putea lua parte la activităţi specifice vârstei lor, respectând programa grădiniţei, în perioada 1 iulie-31 august.

În program, până în acest moment, au fost înscrişi aproximativ 200 de copii, care vor putea rămâne la grădiniţă de luni până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, pe tot parcursul vacanţei de vară. În funcţie de numărul de solicitări, educatorii vor forma grupe structurate pe nivelul de vârsta, iar copiii vor fi incluşi în activităţi care se desfăşoară ca în timpul anului şcolar.

Excursii, desen, pictură şi modelaj

Micuţii care vor rămâne la grădiniţă pe timpul verii vor învăţa să picteze, să deseneze, să modeleze, dar se vor bucura şi de plimbări prin Capitală şi excursii în afara oraşului. De asemena, aceştia vor putea fi înscrişi la cursuri de engleză, dans sportiv, italiană şi germană.

Părinţii care vor să îşi înscrie copii în program vor trebui să scoată din buzunar 15 lei, în fiecare zi, taxă care reprezintă contravaloarea hranei. Proiectul Primăriei Sectorului 1 a fost organizat prima dată în anul 2009, iar anul acesta este al cincilea an consecutiv în care va fi demarat programul „Grădiniţa de vară“.

Pe aceeaşi temă:

Canicula şi-a intrat în drepturi în Capitală: 44 de persoane au căzut în stradă în ultimele 24 de ore din cauza căldurii

Grădiniţe de vară în Sectorul 4. Primăria locală anunţă program prelungit la trei centre pentru prichindei

Prima excursie în aer liber pentru preşcolarii de la Grădiniţa PP nr. 1

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite