#EnjoyBucharest, evenimentul care aduce Capitala pe harta oraşelor frumoase şi promovate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ateneul, o bijuterie arhitectonică a Bucureştiului FOTO Arhivă
Ateneul, o bijuterie arhitectonică a Bucureştiului FOTO Arhivă

EnjoyBucharest este un eveniment menit să promoveze Bucureştiul şi să îl aducă pe harta marilor oraşele ale lumii în care oamenii să-şi dorească să-şi petreacă câteva zile. Toma Nicolau, social media playmaker în cadrul Eventur, şi-a propus ca prin evenimentul EnjoyBucharest să redea oraşului strălucirea de altădată.

Peste 38 de mii de voturi la Digital Travel Awards, peste 1.000 de postări pe hastag-ul #EnjoyBucharest şi mai mult de 20 de parteneri ai evenimentului. Acestea sunt cifrele cu care #EnjoyBucharest se laudă cu înainte de start.

#EnjoyBucharest înseamna Romanian Digital Travel Conference, locul în care nume importante din industria turismului românesc, dar şi internaţional, vor vorbi în cadrul conferinţei despre importanţa promovării unei afaceri turistice în mediul online, Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, urmând ca ultimele două zile să fie destinate unui tur la care va participa o delegaţie formată din 50 de persoane, dintre care 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureştiului la nivel naţional şi internaţional ca o destinaţie ideală de city break şi ca un important centru de business.

Organizatorii au anunţat că până în momentul de faţă Romanian Digital Travel Conference se va bucura de prezenţa a peste 200 de participanţi, înscrierile pentru ultimele locuri disponibile putând fi făcute pe site-ul www.digital-travel.ro. Conferinţa va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9.

Trei tururi ghidate

Toma Nicolau a povestit, pentru „Adevărul“, că sâmbătă şi duminică vor fi organizate trei tururi private ghidate prin care străinii vor putea cunoaşte trei aspecte importante ale oraşului: tradiţia, viaţa de noapte şi situaţia post comunistă a Bucureştiului.

De asemenea, spune Nicolau, îşi doreşte ca hastag-ul #EnjoyBucharest să fie utilazat de toţi cei care ies în oraş şi fac poze frumoase din anumite locuri sau vor să promoveze într-un fel sau altul. Totodată, toţi cei care vor să scoată în evidenţă frumuseţea Capitalei o pot face postând pe reţelele de socializare imagini sau filmuleţe cu hastag-ul #EnjoyBucharest.

Eventur Bucharest este o agenţie specializată în organizarea de evenimente. De asemenea, agenţia oferă consultanţă companiilor din industria turismului românesc (agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, companii aeriene) interesate de marketing online şi de modul cum şi-ar putea promova eficient companiile folosind instrumentele de new media (Google, Social Media, email marketing, marketing afiliat, bloggers projects).

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Zece secrete ale Casei Poporului. Ce se ascunde sub cea mai mare clădire din Europa şi de ce nu a fost terminată nici până astăzi

Cele mai frumoase case vechi din Bucureşti: cum arată superbele construcţii în care au trăit Miţa Biciclista şi Tudor Arghezi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite