Cum se laudă Primăria Capitalei cu lucrări efectuate greşit. Internaut: „Ăsta e un nou nivel de prostie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei îi uimeşte pe bucureşteni cu lucrările de „reparaţie“ ale Podului Grant. Postarea Primăriei, de pe pagina de Facebook, de joi, arată cum mai mulţi muncitori astupă rosturile de dilataţie cu asfalt.

Aceste „reparaţii“ au fost criticate de oamenii care au văzut postarea Primăriei. „Rolul rosturilor de dilataţie este să absoarbă mişcările care apar de la diferenţe de temperatură, deformarea şi contracţia structurii şi sarcina de trafic”, arată specialiştii în domeniu. 

Primarul Capitalei, Gabriel Firea, a dat ”Like” la postare în timp ce mai mult de trei sute de persoane au publicat comentarii prin care şi-au arătat stupefacţia şi iritarea produse de ”lucrare” şi de postarea reprezentanţilor primăriei.

„Bravo, aşa se face. Adevăraţi profesionişti, să astupi rosturile de dilataţie cu asfalt.... that's a whole new level of stupidity (ăsta e un nou nivel de prostie, n.r.)”, comentează o persoană.

„Să astupi rosturile de dilatatie şi apoi să te lauzi cu asta în social media. Asta înseamnă să fi membru PSD”, a mai comentat un alt utilizator Facebook. 

„Sunteţi normali la cap? Cum să asfaltezi rosturile de dilataţie? Cu ce specialişti s-a consultat primăria şi v-au zis că e ok? Îi supraveghează cineva pe muncitori sau fac de capul lor?”, adaugă un altul. 

„Mă rog, vine vorba ”asfaltat”. Ce pun ei acolo e o frişcă care se va duce naibii în maxim o lună. Pentru că rosturi de dilataţie. Adică acolo unde podul are joc şi sunt nişte forţe de frecare foarte mari”, a mai atras atenţia o altă persoană.

Unii internauţi au adus alte exemple de ”investiţii” ale Primăriei Capitalei: „Din aceeasi categorie: refugii de tramvai reconstruite cu borduri noi, pe Barbu Vacarescu, unde tramvaiul nu mai circulă de 5 ani... Te doare mintea”, a atras atenţia un bucureştean.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite