Crăciun pe internet la preţuri piperate. Cât îi costă masa de sărbători pe românii prea comozi să gătească acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce unii au început deja cumpărăturile pentru prepararea unei mese îmbelşugate de sărbători, alţii apelează la firmele care se ocupă de pregătirea unor preparate delicoase pe care le livrează direct la casele doritorilor. „Adevărul“ vă spune care sunt cele mai bune oferte din acest an şi cum puteţi comanda.

Unul dintre site-urile care oferă promoţii pentru masa de sărbători este oalacubunatati.ro, de unde puteţi comanda online o mulţime de preparate pentru masa de Crăciun. Oferta din acest an este variată şi cei care vor să îşi comande diferite preparate au la dispoziţie o gamă variată. 

Spre exemplu, pentru 27 de sărmăluţe de porc trebuie să scoateţi din buzunar 64,95 de lei, în timp ce pentru 1,8 kilograme de salată de boeuf trebuie să plătiţi 62,89 de lei. Un alt preparat vedetă de pe masa de sărbători din acest an este piftia, astfel că cei care vor să cumpere 1,5 kilograme de piftie de curcan trebuie să plătească 86,50 de lei. Printre bunătăţi se află şi o listă lungă cu dulciuri şi pofticioşii pot comanda, printre altele, salam de biscuiţi. 

image

Pentru un kilogram, doritorii trebuie să plătească 54,99 de lei, în timp ce pentru aceeaşi cantitate de tort cu fructe de pădure, fără zahăr, trebuie să scoată din buzunar 64,90 de lei. De asemenea, pentru un kilogram de fursecuri cu stafide trebuie să scoateţi din buzunar 54,45 de lei, în timp ce pentru un kilogram de budincă fără zahăr 54,90 de lei.

Cârnaţi şi cozonac

Un alt site pe care puteţi comanda online preparate tradiţionale româneşti pentru masa de Crăciun este mananciacasa.ro. 

image

Pentru un kilogram de cârnaţi de casă la grătar trebuie să scoateţi din buzunar 48 de lei, pentru două kilograme de salată de boeuf 57 de lei şi pentru circa două kilograme de friptură de porc la cuptor 95 de lei. De asemenea, mai puteţi comanda de aici, printre altele, chiftele de pui (1,2 kilograme pentru 57 de lei), caltaboş de porc (un kilogram pentru 60 de lei) sau cozonac (un kilogram 55 de lei).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite