Carambol în miez de noapte. Un tânăr bucureştean a provocat un accident în lanţ după ce a pierdut controlul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru autoturisme au fost implicat în carambolul de noaptea trecută FOTO Adevărul
Patru autoturisme au fost implicat în carambolul de noaptea trecută FOTO Adevărul

Un accident în care au fost implicate patru maşini a avut loc noaptea trecută pe Bulevardul Constantin Bârncoveanu din sectorul 4. Coliziunea s-a produs după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul maşinii provocând un adevărat haos pe stradă. Etilotestul a arătat că tânărul nu era băut.

Astfel, tânărul de 18 ani aflat la volanul unui autoturism marca Opel a pierdut controlul volanului, în momentul în care se îndrepta către Şoseasua Olteniţei, în apropiere de strada Pomârla. Intrând pe sensul opus, acesta a lovit un autoturism BMW condus de o femeie de 31 de ani care cicula regulamentar. BMW-ul a fost proiectat într-un alt autoturism, marca Peugeot, care era parcat pe margine.

De asemenea, în carambolul de noaptea trecută a mai fost implicată şi o a patra maşină, un autoturism marca Skoda Fabia condusă de un bărbat de 55 de ani. După coliziune, maşina condusă de tânărul de 18 ani a fost proiectat în această maşină.  

În urma accidentului trei persoane au fost rănite uşor, printre care şi prietenul şoferului de 18 ani, un tânăr de 16 ani, care se afla în maşină.

”Niciunul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care se bănuieşte că accidentul a fost provocat din cauza experienţei reduse ale şoferului de 18 ani, lucru care va fi confirmat sau nu de rezultatul anchetei”, a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Birgăzii Rutiere Bucureşti pentru adevarul.ro.  

Pe numele tânărului bucureştean s-a deschi dosar de cercetare penal, agenţii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite