Marşul bucureştenilor anunţat la ora 20.00,  întâmpinat cu mai multe dube ale Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au anunţat pe reţelele de socializare că vor ieşi să protesteze, astăzi, de la ora 20.00, în Piaţa Victoriei, din solidaritate faţă de românii din străinătate care au avut probleme la alegerile prezidenţiale 2014, dar şi pentru a cere demisia premierului şi a ministrului de Externe. Manifestaţia va fi, de fapt, un marş în timpul căruia manifestanţii vor ajunge la sediul PSD, ACL, dar şi la sediul MAE.

UPDATE, ora 20:30

Mai multe dube ale Jandarmeriei au fost trimise în zona Universităţii, pentru a păstra ordinea.

image

Foto: Facebook

Organizatorii evenimentului au anunţat că vor ieşi în stradă pentru a cere demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de externe, dar şi demisia celor care conduc instiţiile abilitate să vegheze asupra funcţionării în condiţii optime a votului românilor din străinătate.

Protestul va începe la ora 20.00 în Piaţa Victoriei, urmând ca mai apoi manifestanţii să plece în marş spre sediul MAE- sediul ACL – sediul PSD – după care se vor reîntoarce la Guvern.

10.000 de oameni în stradă

Aseară, Klaus Iohannis, câştigătorul alegerilor prezidenţiale 2014, a ieşit în Piaţa Universităţii printre cei 10.000 de români adunaţi în centrul Capitalei. Oamenii au strigat „Klaus, Klaus, Klaus ne-ai scăpat de Mickey Mouse!” şi „Ole, ole ole, Victor Ponta nu mai e”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite