„Borgman“, filmul proiectat vineri la cinematograful în aer liber din Parcul Titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 22 august, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza“ din Capitală va fi proiectat filmulul „Borgman“. Proiecţia va fi prezentată bucureştenilor de la ora 21.30 în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“.

Un vagabond, Camiel Borgman (Jan Bijvoet), este liderul unui grup obscur care terorizează străzile unei suburbii. Izgonit din locuinţa lui subterană, bate la uşile caselor dintr-un cartier înstărit sub pretextul că vrea să se spele. Ajungând la casa soţilor Marina şi Richard, acesta e lovit de capul familiei şi obligat să plece. Borgman găseşte însă mai multă bunăvoinţă la soţia acestuia, care-i îngrijeşte rănile şi îl adăposteşte în şopronul casei. În scurt timp, Borgman e tentat să îşi „oficializeze” şederea, iar locuinţa se umple dintr-odată de străini.

Provocarea filmului pentru cinefili este aceea de a decide în ce măsură Borgman este doar străinul primejdios care ameninţă faţada normalităţii unei familii sau reprezintă întruchiparea fizică a fricilor şi coşmarurilor familiei. Filmul va fi proiectat vineri, 22 august, pe Insula Pensionarilor din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei.

Aceta face parte din seria celor 24 de proiecţii oferite gratuit bucureştenilor pe un ecran gonflabil de 120 de metri pătraţi, care permite realizarea unor proiecţii de calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.     

Citeşte şi:

Desenele superbe din intersecţia Ştirbei cu Berzei

„Aşa tată, aşa fiu“, drama japonează proiectată în Parcul Titan

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite