City Mall a fost răscumpărat cu 17 milioane de euro, după ce acelaşi proprietar l-a vândut cu 103 milioane. Clădirea va fi spaţiu de birouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
City Mall Bucureşti se va transforma în clădire de birouri FOTO Adevărul
City Mall Bucureşti se va transforma în clădire de birouri FOTO Adevărul

Centrul Comercial City Mall din Bucureşti, afacere intrată în faliment în 2010, a fost răscumpărat de investitorul grec Papalekas. Acesta a deţinut proiectul în 2006 şi l-a vândut cu 103,5 milioane de euro fondului australian APN European Retail. Mallul va fi transformat în clădire de birouri.

În total, spaţiile vor însuma 20.000 de metri pătraţi, respectiv etajele 1,2 şi 3, iar la parter va fi amenajată o galerie comercială de mici dimensiuni. Potrivit Mediafax, la parter retailerul Mega Image a deschis deja un magazin în acest an.

Proprietarii proiectului au început închirierea spaţiilor, acestea fiind potrivite activităţilor de backoffice.

Centrul comercial a intrat în faliment în 2010. Clădirea arăta în ultimii ani ca un magazin-fantomă, majoritatea  comercianţilor renunţând la contractul de închiriere.

Actualul proprietar al City Mall, Ioannis Papalekas, a cumpărat pentru a doua oară centrul comercial de lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei din Capitală, după ce în 2006 l-a achiziţionat cu 46 de milioane de euro şi l-a vândut la sfârşitul anului pentru suma de 103,5 milioane de euro fondului australian de investiţii APN/UKA European Retail Trust.

City Mall a fost inaugurat în 2005 şi a înregistrat în weekendul de deschidere 40.000 de vizitatori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite