UPDATE În plin viscol, bucureştenii din sectoarele 4 şi 5 au rămas fără apă caldă şi căldură. RADET: „S-a rezolvat problema“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii care locuiesc în sectoarele 4 şi 5 au rămas fără apă caldă FOTO Mediafax
Bucureştenii care locuiesc în sectoarele 4 şi 5 au rămas fără apă caldă FOTO Mediafax

Bucureştenii care locuiesc în sectoarele 4 şi 5 au rămas de vineri noapte fără apă caldă şi căldura din cauza unei avarii apărute la CET Progresu, după cum au anunţat reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

UPDATE Reprezenţii RADET au anunţat că în jurul orei 11.00 s-a reluat furnizarea agentului termic, avaria fiind remediată. De asemenea, bucureştenii din sectoarele 4 şi 5 vor avea din nou apă caldă şi căldură peste două ore, timp necesare pentru revenirea reţelei în stare normală.

„Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 120 de puncte termice aferente sectoarelor 4 şi 5. Din datele primite de la ELCEN, avaria s-a produs în jurul orei 2.00. Ȋn aceste condiţii, vom proceda la reechilibrarea sistemului în funcţie de parametri agentului termic primit de la ELCEN. Pentru asigurarea continuitǎţii serviciului la punctele termice afectate, livrăm agent termic pentru încălzire şi apă caldă de consum la parametri scăzuţi, în intervalul de timp comunicat“, au mai precizat reprezentanţii regiei.

De asemenea, aceştia au anuţat problema va fi rezolvată în jurul orei 10.30.

Pe aceeaşi temă:

Traficul rutier este „paralizat“ în Bucureşti din cauza ninsorii. Cum s-au pregătit edilii Capitalei pentru iarnă

RADET, bomba cu ceas de la Primăria Capitalei. Bucureştenii riscă să îngheţe în apartamente în această iarnă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite