360 de utilaje de deszăpezire curăţau joi dimineaţă străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de utilaje de deszăpezire au încercat să cureţe străzile Bucureştiului FOTO Arhivă
Sute de utilaje de deszăpezire au încercat să cureţe străzile Bucureştiului FOTO Arhivă

După viscolul puternic din Capitală, pe străzile oraşului acţionau astăzi 360 de utilaje de deszăpezire şi peste 600 de operatori manuali, potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei. Pe tot parcursul nopţii, operatorii au reuşit să adune peste 13.000 de metri cubi de zăpadă.

Joi dimineaţă, la ora 6.00, în Sectorul 1 al Bucureştiului acţionau pentru a înlătura zăpada de pe străzi 72 de utilaje şi 310 operatori, în timp ce în Sectorul 2, 74 de utilaje şi 180 de operatori. În Sectorul 3 al Capitalei, joi dimineaţă interveneau 64 de utilaje şi 35 de operatori, în Sectorul 4- 51 de utilaje şi 40 de operatori, în Sectorul 5- 38 de utilaje şi 70 de operatori, iar în Sectorul 6- 61 de utilaje şi 31 de operatori.

Pe parcursul nopţii, s-au strâns şi s-au transportat în afara Bucureştiului peste 13.000 de metri cubi de zăpadă, intervenindu-se pe următoarele străzi: Calea Dorobanţi, Calea Griviţei, strada Vasile Pârvan, zona Gării de Nord, Calea Victoriei, Aleea Alexandru, Bulvardul Ion Mihalache, Piaţa 1 Mai, Bulevardul Mihai Bravu, şoseaua Iancului, strada Ziduri Moşi, şoseaua Olteniţei, Calea Rahovei, dar şi în zona mai multor poduri de pe râul Dâmboviţa.

Astăzi, utilajele de deszăpezire vor încerca să înlăture zăpada de pe partea carosabilă, iar în zonele în care traficul rutier va permite, zăpada va fi încărcată în basculante şi transportată la periferia oraşului. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO Instantaneu de iarnă în Bucureşti: biciclete înzăpezite la bulevard

Bucureştiul sub zăpadă. Cum arată străzile unde locuiesc primarii Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite