13 septembrie, ziua în care bucureştenii „aleargă în culori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursa va avea loc pe 13 septemrbie FOTO The Color Run
Cursa va avea loc pe 13 septemrbie FOTO The Color Run

Sâmbătă, 13 septembrie, în Bucureşti va avea loc o cursă „euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea“. Evenimentul va începe pe şoseaua Kiseleff, în parcarea din dreptul parcului cu acelaşi nume.

The Color Run, cunoscută şi ca „Happiest 5k on the Planet“,  este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea, după cum susţin organizatorii. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 septembrie, pe şoseaua Kiseleff, începând cu ora 8.30.

Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţie, The Color Run este o cursă necronometrată desfăşurată pe cinci kilometri, în cadrul căreia mii de participanţi sunt vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

„Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde organizatorii folosesc din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense“, anunţă organizatorii.  De asemenea, aceştia precizează că sunt doar două reguli: participanţii să înceapă cursa în haine albe, iar la final să fie scăldaţi în culori.

The Color Run a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.

Harta evenimentul pate fi consultată aici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite