Patru indivizi care au tâlhărit un microbuz de colete în Hânceşti, reţinuţi de oamenii legii

Patru indivizi care au tâlhărit un microbuz de colete în Hânceşti, reţinuţi de oamenii legii

FOTO simbol, arhivă

Patru bărbaţi din Chişinău au fost reţinuţi joi, 20 aprilie, fiind bănuiţi de comiterea atacului tâlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia. Cazul a avut loc pe 5 aprilie, în satul Buţeni, raionul Hânceşti, când indivizii, care purtau cagule pe cap, au atacat şoferul microbuzului care tocmai oprise pentru a prelua de la o femeie un colet pentru a fi transmis în Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiind ameninţat cu un obiect asemănător cu un pistol, conducătorul microbuzului a fost impus să predea transportul, bunurile şi mijloacele băneşti pe care le avea, după care bănuiţii s-au deplasat într-o direcţie necunoscută, iar câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat în preajma unui câmp agricol din raionul Ialoveni.

Bănuiţii au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Aceştia au vârstele cuprinse între 20-23 de ani, trei dintre ei fiind studenţi ai facultăţii de drept la o universitate din Capitală.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile bănuiţilor au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, provenienţa cărora se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

Pentru comiterea tîlhăriei, indivizii riscă pînă la 10 ani închisoare

citeste totul despre: