VIDEO Igor Dodon a conferit „Ordinul de Onoare” Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Igor Dodon a participat joi, 28 decembrie, la ceremonia festivă cu prilejul aniversării a 26-a de la înfiinţarea Departamentului Trupelor de Carabinieri a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

„Trupele de Carabinieri au fost printre primele structuri de forţă care au participat plenar la afirmarea Republicii Moldova ca stat suveran şi independent”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a exprimat recunoştinţă pentru contribuţia substanţială a întregului efectiv la menţinerea ordinii de drept, la asigurarea securităţii concetăţenilor, la paza obiectivelor de importanţă majoră, precum şi la lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale.

„Cu acest prilej, în semn de profundă apreciere a meritelor deosebite ale efectivului în menţinerea ordinii publice şi apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi pentru contribuţie la asigurarea integrităţii proprietăţii publice şi a unui înalt nivel de pregătire a subunităţilor, am conferit „Ordinul de Onoare” Departamentului Trupelor de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne”, a conchis preşedintele ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite