Victor Juc: PSRM urmăreşte resetarea activităţii preşedintelui ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Institutului de Cercetări Juridice, Politice şi Sociologice, Victor Juc, este de părere că PSRM urmăreşte să folosească executivul în calitate de catalizator al dinamizării activităţii preşedintelui. „Nu atât se urmăreşte acţiunea pe termen scurt, dar se ţinteşte spre anul 2020 când vor avea loc alegerile prezidenţiale”, a declarat acesta la emisiunea „Fabrika” de la Publika TV, transmite IPN.

Victor Juc este de părere că PSRM urmăreşte să folosească executivul în calitate de catalizator al dinamizării activităţii preşedintelui. Nu atât se urmăreşte acţiunea pe termen scurt, dar se ţinteşte spre anul 2020 când vor avea loc alegerile prezidenţiale.

„În acest sens, constatăm că Partidul Socialiştilor, dând curs acestor invitaţii şi preluând iniţiativa, nu urmăreşte altceva decât să folosească aflarea la guvernare în calitate de mecanism pentru resetarea activităţii preşedintelui”, spune Victor Juc.

Partidul Socialiştilor invită pentru joi, 11 aprilie, Blocul Politic ACUM, în sala 508 a anexei Parlamentului, cu începere de la ora 11.00, „pentru a discuta formarea majorităţii parlamentare, constituirea coaliţiei de guvernare şi învestirea unui nou guvern funcţional pentru Republica Moldova şi cetăţenii săi”

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite