Un deputat socialist sugerează că în spatele accidentului rutier în care a fost implicat Igor Dodon ar sta liberalii: Ştiau traseul preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce socialiştii au lansat în spaţiul public ipoteza că cineva ar fi pus la cale asasinarea lui Igor Dodon duminică, 9 septembrie, când preşedintele ţării a fost implicat într-un accident rutier, aceştia vin cu noi ipoteze pe acest caz. Deputatul Bogdan Ţîrdea sugerează că autocamionul care a ieşit pe contrasens şi a lovit cortegiul prezidenţial ar avea legătură cu vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu.

„Nu vă pare straniu că autocamionul care s-a ciocnit în cortegiul prezidenţial aparţine firmei Avicola Floreni, care, la rândul ei, are legutără cu Valeriu Munteanu. Mai este adevărat şi faptul că fratele lui Munteanu este vicedirector la SIS şi are acces la informaţie secretă, inclusiv în ceea ce ţine de traseul cortegiului prezidenţial. Toate maşinile preşedintelui sunt dotate cu GPS care transmite informaţia la SIS şi la SPPS”, a scris Bogdan Ţîrdea pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Valeriu Munteanu a declarat că Igor Dodon ar trebui să-şi dea demisia de onoare dacă se va demonstra că preşedintele ţării „îşi plimba mama şi fiul cu maşina sa de serviciu” în ziua de duminică, 9 septembrie, atunci când şeful statului a fost implicat într-un accident rutier.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. 

După ce Igor Dodon a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban  a venit cu detalii noi pe acest subiect, subliniind că, de fapt, preşedintele a suferit traumatisme la coloana vertebrală.

Directorul interimar al Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat (SPPS), Anatolie Golea, excludeversiunea unui atentat asupra lui Igor Dodon duminică, 9 septembrie, atunci când preşedintele a fost implicat într-un accident rutier la Străşeni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite