Streleţ: "Vlad Filat nu va demisiona din funcţia de prim-ministru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Filat nu are de gând să-şi dea demisia
Premierul Filat nu are de gând să-şi dea demisia

Partidul Liberal Democrat nu va accepta niciodată scenariul celor doi paşi, propus de democratul Marian Lupu, iar demisia Guvernului va declanşa în mod automat mecanismul unor alegeri parlamentare anticipate, a declarat Valeriu Streleţ, liderul fracţiunii liberal-democrate.

"Guvernul este pe deplin funcţional. PD se face a nu înţelege că demisia Guvernului va duce la alegeri anticipate, doar dacă democraţii nu au unele înţelegeri. PD are, probabil, o decizie adoptată şi manevrele sunt de ochii lumii“, a declarat Valeriu Streleţ, în cadrul unui briefing de presă, în replică la cererile liderului democraţilor ca premierul Filat să-şi dea demisia.

Liderul PLDM a susţinut că Vlad Filat şi Guvernul are mandat din partea cetăţenilor pentru a implementa agenda de reforme şi de integrare europeană.

Liberal-democratul a sugerat democraţilor să lase frustrările personale deoparte şi să nu mai obstrucţioneze procesul de negocieri din AIE. „Este clar că toate aceste acţiuni vin din setea de revanşă şi frustrările prin care trece PD odată cu demisia a două figuri importante din echipa sa, a lui Valeriu Zubco şi Vlad Plahotniuc. Facem apel către conducerea PD, şi personal către Marian Lupu, să-şi ţină în frâu emoţiile, să dea curs invitaţiei noastre de a discuta şi semna noul Acord", a mai spus Streleţ.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite