Ruslan Codreanu, despre numirea sa în funcţia de viceprimar de Chişinău: Eram conştient că va stârni şi controverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO oficial.md
FOTO oficial.md

Noul viceprimar al Chişinăului Ruslan Codreanu afirmă că în situaţia de criză în care se află Capitala e o decizie politică riscantă să accepţi funcţia respectivă. El susţine că era conştient de faptul că desemnarea sa în funcţia de viceprimar va stârni, pe lângă susţinere, şi controverse.

„Începând cu mandatul de consilier municipal, am spus în repetate rânduri că Primăria are probleme extrem de grave, de la corupţie până la proasta administrare. Nu aş fi vrut să rămân doar la critică şi constatări, deşi e foarte comod. Din funcţia de viceprimar voi sprijini modernizarea instituţiei, astfel încât interesul chişinăuianului să dicteze priorităţile Primăriei”, a declarat Ruslan Codreanu într-o postare pe Facebook.

Acesta i-a mulţumit lui Nistor Grozavu pentru că l-a nominalizat în această funcţie.

„Eu cred că mărimea fracţiunii PPEM justifică pe deplin ca partidul nostru să aibă un reprezentant în conducerea Primăriei Chişinău. Vreau să asigur toţi colegii mei din executiv şi din Consiliul Municipal de toată deschiderea şi mizez în continuare pe suportul fracţiunii PPEM pentru a face lucrurile frumoase să se întâmple în oraşul nostru”, a subliniat viceprimarul.

Fostul director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, şi consilierul municipal al PPEM Ruslan Codreanu au fost numiţi luni, 6 noiembrie, în calitate de viceprimari ai municipiului Chişinău de către primarul general interimar al Capitalei, Nistor Grozavu. După ce a semnat dispoziţiile respective, Grozavu a anunţat că se retrage din funcţia de primar general interimar, aceasta fiind preluată de către Silvia Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite