Preşedintele de onoare al PDM: Noi niciodată nu vom accepta alegeri anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, spune că formaţiunea sa nu va accepta organizarea alegerilor anticipate. Potrivit lui, alegătorii şi-au dat votul şi au delegat unele partide cu încrederea că vor ajunge în Parlament, se vor aşeza la masa de negocieri pentru a rezolva problemele ţării, transmite IPN.

„Partidul Democrat se află pe centrul eşichierului politic şi, având în vedere că acum deţine mandatul de guvernare, suntem gata să discutăm. Noi doar nu iniţiem negocieri, noi propunem să ne aşezăm la masă şi să discutăm în sensul larg al cuvântului pentru că trebuie examinat un şir larg de probleme”, a declarat Dumitru Diacov la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21.

Potrivit lui, deocamdată, PDM nu examinează o coaliţie cu Partidul Socialiştilor, a propus discuţii doar reprezentanţilor blocului electoral ACUM DA PAS. „Socialiştii au alt program, alte viziuni asupra cursului politic al ţării”, spune Dumitru Diacov.

Totodată, democratul menţionează că dacă blocul ACUM va reacţiona şi în continuare aşa cum a făcut-o până acum, adică vor refuza categoric să vorbească cu PDM, atunci Partidul Democrat va discuta cu cei care vor dori acest lucru, cărora le este importantă soarta ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite