PLDM pledează pentru un candidat comun la alegerile prezidenţiale cu PPDA, PPEM şi PAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PLDM Vadim Pistrinciuc a declarat că partidul pe care îl reprezintă îşi doreşte un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Acesta ar trebui să fie din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate, a Partidului Platforma „Demnitate şi Adevăr”, a Partidului Popular European şi a Partidului Liberal Democrat.

Deputatul a confirmat faptul că au loc discuţii cu liderii celor trei partide. Totodată, el a subliniat faptul că mai mulţi lideri ai partidelor menţionate sunt formaţi de PLDM. 

Pistrinciuc spune că, dacă partidele de dreapta extraparlamentare nu găsesc un compromis asupra desemnării unui candidat comun, atunci PLDM va înainta propria candidatură pentru cursa prezidenţială.

Referitor la Congresul PLDM, despre necesitatea căruia a comunicat recent preşedintele PLDM, Vlad Filat, Vadim Pistrinciuc a spus că acesta va avea loc în luna iunie. În ceea ce priveşte disponibilitatea sa de a candida pentru şefia partidului, liberal-democratul a menţionat că nu a luat încă o decizie în acest sens.

Luni, 30 mai, Vadim Pistrinciuc a fost invitatul Nataliei Morari la emisiunea „INTERPOL”, de la postul de televiziune TV7.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite