Plahotniuc, la Grozeşti: Consătenii apreciază că preţurile nu se mai majorează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Vlad Plahotniuc via Facebook
FOTO Vlad Plahotniuc via Facebook

Prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a fost luni, 26 septembrie, în satul său natal, Grozeşti, raionul Nisporeni. Acesta a participat la deschiderea unui teren de joacă pentru copii şi promite că acţiunea va ajunge în mai multe sate din Moldova.

„Satul viitorului, un proiect lansat chiar în locul unde am copilărit

Am petrecut o duminică frumoasă în satul copilăriei şi adolescenţei mele, în Grozeşti. Aici am lansat un nou proiect al Fundaţiei Edelweiss „Satul viitorului”, prin care ne dorim să stimulăm modernizarea satelor din întreaga ţară. În Grozeşti, prima etapă a acestui proiect a constat în amenajarea unui teren din centrul satului, transformarea lui într-un parc frumos şi modern, care include şi un loc de joacă pentru copii.

M-am bucurat să-mi revăd consătenii şi să încep acest proiect chiar din satul în care am copilărit. Am discutat cu ei despre viitor, despre planurile noastre‎, m-am bucurat să văd că apreciază unele lucruri bune făcute de guvern în domeniul social şi nu numai, inclusiv faptul că preţurile nu se mai majorează necontrolat şi nejustificat, dar schimbările abia urmează.

Voi continua să-mi ajut satul, aşa cum am făcut-o mereu. Dar nu mă voi limita doar la satul meu, de aici am dat startul. Împreună cu Edelweiss vom continua proiectul „Satul viitorului” cu proiecte de modernizare şi în alte sate din ţară”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Vlad Plahotniuc este un politician şi un controversat om de afaceri. El a fost ţinta principală a protestelor începute în 2015, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Numele său a fost vehiculat de mass-media naţională şi internaţională în mai multe scandaluri, precum cel cu dubla cetăţenie, atacurile rider, jaful de la BEM, informaţia apărută în presă că ar fi monitorizat de Interpol şi altele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite