Mihai Popşoi: Igor Dodon a câştigat Preşedinţia datorită lui Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Vicepreşedintele PAS Mihai Popşoi e de părere că Igor Dodon a obţinut victoria la prezidenţialele din 2016 datorită faptului că ar fi primit susţinere din partea liderului PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc.

„Dacă nu era acel suport perfid din partea lui Plahotniuc, cetăţeanul Dodon nu ar fi stat acolo în palatul prezidenţial. El ar fi pierdut aceste alegeri, pentru că doar graţie suportului lui Plahotniuc şi alte mişmaşuri cunoscute, cu transportarea miilor cetăţeni din Transnistria, cu acele ştiri false, cu toată această avalanşă de ştiri false. Cetăţeanul Dodon îi datorează Preşedinţia cetăţeanului Plahotniuc, pentru că un candidat atât de veritabil, precum este Maia Sandu, într-o luptă cinstită l-ar fi bătut măr şi el ştie acest lucru”, a afirmat Mihai Popşoi la Adevărul Live.

Amintim că Igor Dodon a învins cu 52% în alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, din 13 noiembrie 2016. Contracandidatul lui Igor Dodon din turul II de scrutin a fost lidera PAS, Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite