Johannes Hahn vine într-o vizită la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul european pentru politică europeană de vecinătate şi negocieri de extindere, Johannes Hahn, va întreprinde săptămâna viitoare o scurtă vizită la Chişinău, pentru a avea întrevederi cu liderii politici din Republica Moldova.

Informaţia a fost confirmată pentru Deschide.md de către Michael Karnitschnig, şeful de cabinet al comisarului european: „Pot să confirm că, luni, 3 iunie, comisarul Hahn se va afla în Republica Moldova pentru o scurtă vizită şi întâlniri cu liderii politici”.

Amintim că tot săptămâna viitoare, la Chişinău este aşteptat şi Dmitrii Kozak, reprezentantul special al lui Vladimir Putin pentru dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice cu Moldova.

Ambele vizite au loc în contextul în care, la trei luni de la data alegerilor parlamentare din Republica Moldova, încă nu a fost formată o alianţă de guvernare, iar alegerile anticipate sunt din ce în ce mai aproape în acest sens.

Noul Parlament, ales pe 24 februarie, ar putea fi dizolvat la începutul lunii iunie, dacă nu va fi formată o majoritate parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite