Igor Dodon a semnat decretul de revocare a ministrului Eduard Grama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Preşedintele Igor Dodon a semnat decretul cu privire la revocarea lui Eduard Grama din funcţia de ministru al Agriculturii şi industriei alimentare. Într-o postare pe Facebook, şeful statului a scris că este gata să se semneze în fiecare zi decrete de revocare a demnitarilor din această guvernare, transmite IPN.

„Am semnat decretul de demisie a ministrului agriculturii. Aştept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de iniţiative. În Guvern există încă destul de mulţi demnitari corupţi. Voi semna demisia oricărui membru al Guvernului Filip. În funcţie trebuie să fie promovaţi oameni tehnocraţi, adevăraţi profesionişti, nu selectaţi pe criterii politice”, menţionează Igor Dodon.

Ministrul agriculturii şi industriei alimentare, Eduard Grama, a fost reţinut pe 15 martie, într-un dosar de corupţie. În prezent acesta se află în arest la domiciliu.

În Guvernul Filip în acest moment sunt trei funcţii vacante de ministru – la Ministerul Apărării, Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite