Gheorghe Cavcaliuc, atac la adresa Natei Albot: PAS a rămas fără un narcoman pe liste VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cavcaliuc albot

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, continuă atacurile la adresa fostei jurnaliste Nata Albot. După ce deputatul PAS Dumitru Alaiba a declarat, într-o postare pe Facebook, că Gheorghe Cavcaliuc acţionează la comanda lui Igor Dodon, liderul PACE l-a numit pe acesta „şeful troll-ilor”, menţionând că cei din PAS sunt indignaţi că „au rămas fără un narcoman pe liste” pentru parlamentarele din 11 iulie.

„Sunt supăraţi că au rămas fără un narcoman pe lista de partid. Am spus adevărul ca oamenii să înţeleagă că filtrele celor de la PAS sunt sparte rău de tot, dacă nimeresc pe lista de partid astfel de oameni”, a declarat Gheorghe Cavcaşiuc într-un Live pe Facebook. 

Cavcaliuc susţine că a fost contactat de mai mulţi membri PAS, care i-ar fi spus că sunt nemulţumiţi că pe listele PAS ajung „tot felul de narcomani”.

Fosta jurnalistă Nata Albot, candidat la funcţia de deputat pe listele Partidului Acţiune şi Solidaritate, şi-a retras candidatura după ce liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, a sugerat că ea a fost surprinsă anterior cu 0,78 grame de marijuane pe Aeroportul Internaţional Chişinău, iar Poliţia a confirmat cazul.

Într-un Live pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc a afirmat că apreciază şi salută decizia Natei Albot. Totuşi, Cavcaliuc a accentuat că dezvăluirile vor continua, însă fără a preciza dacă acestea se vor referi inclusiv la Nata Albot sau nu.

Cavcaliuc consideră că Albot a venit cu o reacţie abia după 48 de ore de la anunţul lui pentru că „se gândea ce minciună să spună”.

„M-am implicat în politică ca în Parlament şi Guvern să nu nimerească narcomani şi bandiţi. În instituţiile statului trebuie să fie doar oameni oneşti şi profesionişti”.

Amintim că liderul PACE, fostul şef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a comunicat într-o emisiune la TV8 că un candidat la funcţia de deputat a fost surprins anterior cu 0,78 grame de marijuane pe Aeroportul Chişinău. Cavcaliuc nu a oferit numele candidatului şi nu a spus pe lista cărui partid candidează, însă a avertizat că, dacă în decurs de 72 de ore candidatul respectiv nu se retrage de pe lista partidului, el va dezvălui numele acestuia şi va oferi mai multe detalii despre acest caz.

Ulterior, în spaţiul public a apărut informaţia că este vorba despre Nata Alba, care încă nu a venit cu o reacţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite