Pedagogul unui liceu din Huşi, arestat după ce şi-a sechestrat şi agresat soţia în unitatea de învăţământ

Pedagogul unui liceu din Huşi, arestat după ce şi-a sechestrat şi agresat soţia în unitatea de învăţământ

Pedagogul Liceului Tehnologic ”Sfânta Ecaterina” Huşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a sechestrat şi agresat soţia la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pedagogul Ionuţ Bădărău (31 de ani) este acuzat săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate şi ameninţare, fapte săvârşite asupra soţiei sale în incinta Liceului ”Sfânta Ecaterina” Huşi

 Incidentul s-a petrecut în cabinetul medical al şcolii, acolo unde femeia, angajată tot ca pedagog în aceeaşi instituţie, dormise în cursul nopţii de 27 spre 28 mai, se pare tot din cauza problemelor existente în familie.

În jurul orei 6.15, bărbatul a intrat peste soţia sa în cabinetul medical, unde a lovit-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi tras-o de păr în momentul în care a încercat să iasă din camera în care se aflau.

Cei doi au fost găsiţi de către asistentul medical în momentul în care acesta a venit la serviciu, fiind anunţată conducerea liceului.

Ulterior, directorul unităţii de învăţământ a sesizat incidentul Poliţiei, care a declanşat o anchetă în acest caz.

”În dimineaţa de 28 mai a.c., pe fondul unor conflicte intrafamiliale, bărbatul şi-a lovit soţia, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi s-a opus prin folosirea violenţei, atunci când femeia a intenţionat să părăsească camera în care se afla. Faptele au fost săvârşite într-un  liceu din municipiul Huşi, unde îşi desfăşoară activitatea cei doi, în afara orelor de curs”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Pe 28 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au emis pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru  24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Procurorii şi-au însuşit propunerea şi au efectuat demersurile legale căre Judecătoria Huşi, unde magistraţii au dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

”Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice săvârşite asupra unui membru de familie, constituie infracţiunea de violenţă în familie, în conformitate cu prevederile Codului Penal, iar poliţiştii vor acţiona cu fermitate pentru descurajarea unor astfel de fapte”, au subliniat reprezentanţii IPJ Vaslui.

citeste totul despre: