UPDATE Incendiu puternic în Huşi. Mansarda unui bloc a luat foc

UPDATE Incendiu puternic în Huşi. Mansarda unui bloc a luat foc

Incendiul a fost stins după mai bine de două ore FOTO: Florin Dudiana

Un incendiu puternic a avut loc , sâmbătă, în Huşi. Mnsarda unui bloc de patru etaje a ars, fiind nevoia de intervenţia a şase autospeciale pentru stingerea focului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Ora 16:58 Traficul în zonă a fost blocat pe toată durata intervenţiei, poliţiştii huşeni deviind maşinile pe o stradă adiacentă.
 
Ora 16:47:  Pompierii au reuşit după mai bine de două ore să licideze incendiul, însă nu au aflat şi cauza producerii acestuia. „Incendiul este în curs de lichidare. Au ars în întregime 8 apartamente locuite şi alte 4 apartamente nelocuite“, ne-a declarat Ciprian Silav, responsabilul mass-media din cadrul inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. 
 
Ora 16:45 Blocul de locuinţe aparţine consilierului local Aurel Căciulă, cel care, ulterior, le-ar fi vândut mai multor familii de tineri în regim de ANL. 
 
35 de persoane au fost evacuate din locuinţele lor după ce la mansarda blocului în care locuiau a izbucnit un incendiu. Nimeni nu a fost rănit.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, o mansardă de 1.200 de metri pătraţi a fost afectată de incendiu.
 
La faţa locului au sosit şase autospeciale cu apă şi spumă, dar şi două autoscări.
citeste totul despre: