După o depăşire în trafic, s-a ales cu o nevastă. Cele mai ciudate cereri în căsătorie: cum încearcă românii să îşi copleşească viitoarele neveste

După o depăşire în trafic, s-a ales cu o nevastă. Cele mai ciudate cereri în căsătorie: cum încearcă românii să îşi copleşească viitoarele neveste

Cerere în căsătorie la malul mării FOTO blog.alexmusat.ro

Cererea în căsătorie este un moment unic în viaţă şi cu cât este mai originală, cu atât stârneşte mai multă emoţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clasicele cereri în căsătorie par a nu mai fi ”în tendinţe”, astfel că bărbaţii recurg la idei cât mai spectaculoase pentru a-şi surprinde partenera şi a transforma momentul cererii în căsătorie într-unul de neuitat. 

”Adevărul” vă propune astăzi un top al celor mai inedite cereri în căsătorie întâlnite în ultimii ani.

1. Cerere în căsătorie în zăpadă

Simplu, dar original. Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie în versuri scrise pe zăpadă.  "Te iubesc! Iţi propun ceva să-ţi placă. O vreau pe mama ta de soacra", a scris barbatul în zapadă.  Evident, mesajul nu a fost lipsit de buchetul de trandafiri şi inel.


FOTO stirileprotv.ro

2. ”Vrei să fii soţia mea?”, pe stadion

În ultimii ani, nu de puţine ori arenele sportive au devenit locul ideal pentru o cerere în căsătorie, ieşită din tipare. Un timişorean şi-a cerut iubita de soţie la un medi de fotbal disputat între echipa de pe malurile Begăi şi CFR Cluj. 

În pauza meciului, Alina, una dintre membrele galeriei alb-violete, a fost invitată să privească spre tabela de marcaj. În locul scorului, tânăra a fost întâmpinată cu mesajul “Alina, vrei să fii soţia mea?”.
În aplauzele celor peste 15.000 de spectatori, tânărul a îngenunchiat cerându-şi iubita în căsătorie.

Tot la un meci de fotbal, disputat de Steaua, în grupele Europa League, cu VfB Stuttgart, unul dintre suporterii Stelei şi-a cerut iubita în casatorie afişând un banner uriaş: " Antonia, vrei sa fii soţia mea? Semnează Andrei T.”

3. Depăşire în trafic cu o cerere în căsătorie

Un tânăr din Oradea a reuşit să îşi surprindă viitoarea soţie cu o cerere în căsătorie la care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Tânăra a fost chemată de iubitul ei într-un sat în apropiere de Oradea, invocând că i se defectat maşina. 

”Eu, femeie fiind, nu m-am grăbit, mi-am adus aminte că uleiul de la motor curge şi m-am dus să intreb un mecanic, de ce se întâmplă asta, au mai trecut cateva minute bune. Mecanicul mi-a spus că îmi explodează motorul daca merg aşa pana în satul cutare. Însă eu, eroina, mă duc să-mi salvez prinţul, nu-l puteam lăsa acolo. Am pornit la drum, am luat o prietenă şi pe sora mea, aşa să nu ne plictisim, şi ghiciţi ce, ajung in sat, sunam ca o disperată, că iubitul meu nu mai răspundea, şi desigur mergeam cu 30km/h ca, în caz că îmi răspunde să întorc sau sa ştiu în ce parte să o iau. Când ma uit în oglindă văd o coloană de maşini în spatele meu, şi m-am gandit, clar primesc nişte pietre în lunetă dacă nu accelerez, dar când să mă mişc şi eu din loc observ o "depăşire continuăă"....care m-a facut să tip, să urlu, să zbier....însă nu regret. Deloc. Nimic. Nicicând.”, a relatat tânăra în descrierea filmuleţului cu cererea în căsătorie care a devenit virală pe internet. 

4. În zbor spre căsătorie

Un sublocotenent din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focsani, şi-a convins cu greu iubita să facă saltul cu paraşuta de la 4.000 de metri, pe Aerodromul de la Clinceni, însă a răsplătit-o cu o surpriza de proporţii. În timpul saltului, pe sol, complicii militarului au întins o panză mare pe care scria mesajul. „Vrei sa fii sotia mea?”.
 Momentul a fost făcut public pe pagina de Facebook a Brigăzii 282, iar colegii tânărului i-au urat "Casă de Piatră".

FOTO Facebook/Brigada282

5. Cerere în căsătorie la malul mării

Un tânăr din Constanţa a reuşit să transforme cererea în căsătorie a iubitei sale într-un moment de neuitat. 
Adrian Popa (28 ani) a cunoscut-o pe Andreea David (27 ani) în timp ce erau studenţi la Universitatea Ovidius din Constanţa, însă, între timp, au absolvit facultatea, apoi au decis să se înscrie la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanţa. La împlinirea a cinci ani de relaţie, tânărul a pregătit, cu ajutorul prietenilor, surpriza vieţii pentru Andreea.

FOTO Alex Muşat

Ieşiţi la plimbare la malul mării, ajunşi în capătul nordic al Mamaiei, Adrian şi Andreea au văzut o masă, cu scaune, şampanie, flori şi lumânări. La un moment dat, prietenii şi rudele lor au apărut cu un banner pe care era adresată întrebarea esenţială: „Vrei să fii soţia mea?“. Adrian a îngenuncheat pe nisip şi i-a cerut Andreei mâna, pe care a aşezat un inel de logodnă. 

6. Cerere în căsătorie cu autobuzul

O tânără din Hunedoara nu va uita niciodată momentul cererii în căsătorie. Iubitul femeii, şofer al unui autobuz al regiei de transport local, tânărul s-a folosit chiar de maşina din dotare pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Tânărul a scris pe geamurile autobuzului ”Te iubesc, vrei să fii soţia mea?”.  După ce a inscripţionat pe geamurile a parcat autobuzul în faţa firmei unde lucrează iubita lui şi a chemat-o pe aceasta până afară.

FOTO Adevărul

Evident, tânăra a rămas fără cuvine, iar când şi-a revenit din uimire a acceptat cererea iubitului ei, în aplauzele trecătorilor adunaţi în zonă.

7. Cerere în căsătorie pe scena Teatrului Naţional

O cerere în căsătorie mai puţin obişnuită a avut loc pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti, în timpul concertului Johann Strauss Ensemble. Sub peretextul unui moment care există în cadrul concertului, acela al unui cuplu care este adus din public pe scenă, pentru un vals, dirijorul şi violonistul Russell McGregor i-a invitat alături pe doi tineri aflaţi chiar în primul rând al Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Numai că momentul nu a fost unul spontan, ci unu pregătit de un tânăr care a dorit să-şi ceară iubita în căsătorie chiar în timpul concertului! Cu ajutorul organizatorilor de la Spectaculis, momentul a fost unul special, tânăra, extrem de emoţionată, primind odată cu cererea în căsătorie şi inelul urmat de un buchet de trandafiri roşii.

8. ”Sancţionată” de iubitul poliţist cu cererea în căsătorie

O cerere în căsătorie neobişnuită a avut loc la Bacău, luna trecută, când un poliţist de la Serviciul Rutier şi-a oprit iubita în trafic, aparent pentru un control de rutină. Scena petrecură în mijlocul străzii s-a terminat, însă, cu o frumoasă cerere în căsătorie. nume Claudiu, aflat la volanul unei maşini radar, i-a cerut tinerei pe care o urmărise de ceva vreme în trafic să-şi tragă maşina pe dreapta, pentru control.

Şoferiţa a crezut iniţial că a încălcat vreo regulă de circulaţie, dar nu mică i-a fost surpriza când de maşina ei s-a apropiat poliţistul, nimeni altul decât iubitul ei, care a cerut-o în căsătorie în genunchi. Răspunsul a fost unul pozitiv. "Le dorim o viaţă lungă şi frumoasă împreună!", a fost urarea colegilor din Poliţia Română, care au postat filmueţul pe pagina de Facebook a instituţiei
 

9. Cererea în căsătorie bate la fereastră 

O cerere spectaculoasă a avut loc luna trecută la sediul unei corporaţii din Capitală.  Viitorul soţ a pregătit o adevărat desfăşurare de forţă pentru a-şi impresiona soţia şi a reuşit.  
Cererea a fost făcuta într-un mod grandios, cu ajutorul a doi alpinişti utilitari care au arborat un banner la geamul biroului viitoarei mirese, pe care scria: “Rux, vrei sa fii sotia mea?”

FOTO Facebook/NovoPark

În acelaşi timp, un banner uriaş a fost întins pe faţada clădurii, purtând întrebarea: ”Ruxandra, ai spus da?”. Răspunsul a venit din parcarea complexului, unde colegii bărbatului au scris pe cartoane de un metru: “Ruxandra a zis da!”. Ei au dat astfel vestea în tot complexul de birouri. Mirii au venit si ei în parcare unde îi aşteptau un tort imens, baloane şi sampanie. 

10. Căsătorie la Operă

O cerere în căsătorie inedită a avut loc şi la Timişoara, unde un tânăr a reuşit să îşi surprindă iubita la Operă. A invitat-o la un spectacol, iar surpriza avea să se producă în timpul pauzei. Pe faţa Operei, tânărul a improvizat cu ajutorul unor prieteni un banner pe care era scrisă întrebarea ”Maria, vrei să fii soţia mea”. Timişoreanul a reuşit să îşi impresioneze iubita, dar nu şi pe primarul oraşului, care s-a arătat deranjat că o clădire monument istoric este folosită pentru evenimente de viaţă privată. 

FOTO Opinia Timisoarei

 

citeste totul despre: