Timişoara: Poliţistul călcat de camion la Şag este în stare critică la Spitalul Floreasca (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de post de la Şag se zbate între viaţă şi moarte în Spitalul Floreasca, unde a fost transportat cu elicopterul, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Secretarul de stat Raed Arafat a decis să-l transporte pe poliţist în Bucureşti, la cererea şefului Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade. Agentul-şef Ludovic Kovacs a fost călcat marţi de un camion plin cu lemne, în timp ce se afla în misiune.

L-au dus cu elicopterul la Bucureşti

Poliţistul a fost transportat de urgenţă la spital, iniţial în Timişoara, unde medicii de la Casa Austria  au făcut eforturi disperate pentru a-l salva pe Kovacs. Starea agentului s-a agravat şi acesta a fost transportat de urgenţă la Bucureşti cu un elicopter al Ministerului de Interne. „Am luat legătura cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat şi împreună cu familia s-a luat hotărârea transportării poliţistului la Spitalul Floreasca din Bucureşti”, a spus şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade.

Piciorul şi mâna, amputate

Potrivit directorului de la Casa Austria, Gheorghe Nodiţi, poliţistul de la Şag este într-o stare gravă şi viaţa îi este încă în pericol. Dacă va scăpa cu viaţă, poliţistul accidentat în misiune, poate rămâne mutilat pe viaţă. „Este afectat foarte tare la picior şi la mână pentru că au fost zdrobite. Pentru supravieţuire pacientul trebuie stabilizat pentru că a avut şi o insuficienţă renală”, a spus Gheorghe Nodiţi.

Era în misiune

Şeful Postului de Poliţie Şag, Ludovic Kovacs, în vârstă de 47 de ani, făcea un control în trafic pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa când a fost călcat de camion. El a încercat să oprească maşina plină cu lemne, care l-a izbit în plin, sub ochii agenţilor de circulaţie cu care era în misiune.

Camionul a fost confiscat

În momentul producerii accidentului, camionul nu avea frâne, iar şoferul nu a avut acte pentru lemnele pe care le transporta, motiv pentru care maşina a fost confiscată. Şoferul nu a fost băut când l-a călcat pe poliţist. „În funcţie de starea de sănătate a colegului nostru, justiţia va hotărî ce se va întâmpla cu şoferul camionului”, a mai spus comisarul-şef Săndel Palade.  

Citeşte şi

Un camion a izbit în plin un poliţist aflat în misiune

Camionul care a spulberat un poliţist a fost confiscat pentru că transporta marfă ilegal


VIDEO 1: Accidentul şefului de post relatat la postul local ANALOG TV

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite