Florea vrea demisia lui Borbely de la ministerul Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Dorin Florea l-ar fi demis pe Borbely de la ministerul Mediului
Primarul Dorin Florea l-ar fi demis pe Borbely de la ministerul Mediului

Războiul dintre primarul Dorin Florea şi ministrul Mediului, Laszlo Borbely continuă. Primarul nu a pierdut ocazia să-i reproşeze ministrului pierderea banilor pentru cerficicatele verzi.

Primarul Dorin Florea a precizat într-o conferinţă de presă că nu înţelege de ce premierul Emil Boc nu l-a sancţionat pe ministrul Mediului, Borbely Laszlo, după ce România a pierdut circa 1,5 miliarde de euro în urma suspendării tranzacţiilor cu certificatele verzi pentru România.

"Premierul trebuia să-l tragă de urechi pe Borbely pentru ce a făcut",
a spus Florea. Primarul a precizat că regretă că premierul l-a demis pe fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, iar Borbely Laszlo n-a primit nici un avertisment.

"Lăzăroiu a fost sancţionat politic pentru cpă a scăpat o frază anti PDL. A gafat şi regret pentru el. Dar ceea ce a făcut, mă rog, ceea ce nu a făcut Borbely, mi se părea corect ca şi premierul să îl tragă cel puţin de urechi, pentru că acasă se pare că e foarte doct şi foarte priceput la toate. Dar iată greşelile uriaşe prin care România nu şi-a făcut temele - că tot auzim de mers cu bicicleta şi mers cu trotineta - tot aud de certificate. Aduceţi-vă aminte că pe mine m-a dat în judecată pentru Platoul Corneşti ca cetăţenii din Târgu Mureş să nu îşi ia certificatele verzi - ozonul şi oxigenul - de pe Platoul Corneşti. Uitaţi-vă câtă lume merge acolo şi îi las pe cetăţeni să se pronunţe faţă de calitatea declaraţiilor politicienilor la Târgu Mureş", a subliniat Dorin Florea.

Primarul a subliniat că nu e de competenţa lui să-l demită pe Borbely, dar dacă era în locul lui Boc "Borbely nu mai stătea nici o clipă" la ministerul Mediului.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite