Şase transferuri perfectate de Pandurii. Nu a venit niciun atacant

Şase transferuri perfectate de Pandurii. Nu a venit niciun atacant

Şase noi jucători au venit la Pandurii Foto: pandurii-tg-jiu.ro

Pandurii a transferat până acum şase jucători, în timp ce a transferat un singur fotbalist, dar pe o sumă colosală: 1,5 milioane de euro pentru Maxim, care a ajuns la Stutgart.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 
Preşedintele clubului, Marin Condescu, a spus că s-au făcut transferuri, iar Maxim va avea un înlocuitor pe măsură: „L-am dat pe Maxim dar am adus în schimb mai mulţi jucători. El juca în spatele vârfurilor iar acum l-am adus acolo pe Predescu care joacă la fel de bine în spatele vârfurilor. Poate vor mai veni, şi alţi jucători sunt mulţi în probe dar nu ştim câţi din ei vor rămâne”.
 
Rocha aşteptat în continuare la Pandurii
 
Pandurii duce lipsă de un atacant de valoare, iar Rocha este încă aşteptat la Târgu Jiu. „Pentru el ar fi mai bine să vină la Pandurii, la fel cum a fost şi pentru Răduţ. Răduţ la Steaua nu mai avea nici o şansă dar la Pandurii a jucat şi a ajuns din nou la echipa naţională. Rocha nu ştim dacă va mai putea ajunge la echipa lui naţională, dar va putea ieşi anul acesta pe podium în Liga I cu Pandurii. Dacă nu vine mai avem şi alte variante de a transfera un atacant pentru că avem un obiectiv de îndeplinit, iar acesta este clasarea pe locurile 1-4”, a spus Marin Condescu.
citeste totul despre: